skip to Main Content

Kastaniegården

Kære naboer og genboer.

I forlængelse af møde med bestyrelsen fra grundejerforeningen Ørnehøj, er vi blevet opmærksomme på, at der er behov for at vi orienterer om Kastaniegårdens fremtid.

Kastaniegården er d. 1. november, 2018, overtaget af Plan a terapi og kursuscenter, som er et dagbehandlingstilbud for misbrugere beliggende på Frederiksberg. For yderligere information om dette, kan vi henvise til www.plan-a.nu.

Kastaniegården bliver et døgnbehandlingstilbud for alkoholikere og stofmisbrugere, godkendt af Socialtilsynet og Vordingborg kommune. Der bliver ca. plads til 30 – 35 voksne, og der vil i døgndrift være personale på institutionen.

Det er vigtigt for os at understrege, at de der indskrives på stedet vil komme der af egen fri vilje, idet de ønsker et andet og bedre liv, uden misbrug. Det er forbudt at indtage rusmidler på stedet, så det er ikke aktive misbrugere vi har med at gøre. Vi forventer derfor ikke, at vi på nogen måde bliver til gene for jer i lokalområdet.

Sidst vil vi fremhæve, at vi i de 13 år vi har drevet behandling på Frederiksberg (beliggende midt i et beboelseskvarter) aldrig har fået klager fra nær-miljøet.

Vi vil gerne invitere naboer og genboer til åbent hus 31.01.2019 kl 19.00 til 20.30

Hvis I gerne vil deltage, så giv lige besked til Grundejerforeningen

Hvor der vil være mulighed for at se Kastaniegården, stille spørgsmål og få yderligere information

https://www.high-endrolex.com/23

Med venlig hilsen

Kastaniegården

Michael Haugtved og Michael Schou

Back To Top
Search